|
Nu esti logat.
Indragostita peste cap :-<-2#20 2009-11-04 21:16:40
Re: Indragostita peste cap :-<te stresezi prea mult si inutil.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #21 2009-11-04 21:17:59
Re: Indragostita peste cap :-<Loveable, am exagerat un pic, dar eru zic ca in mare parte asa e, cel putin la mine e f valabila concluzia. Nu ma atrag deloc baietii care is in limba dupa mine si le curg balele! Bineinteles, exagerez In America, in sfarsit! Offline #22 2009-11-04 21:18:52
Re: Indragostita peste cap :-<stii ce cred eu ca ar trebui sa faci? tot ce ne-ai spus noua aici despre ce ai simtit de cand l-ai vazut, despre cum esti tu, despre ce ti-ai dori, spune-i lui...exact cu cuvintele pe care le-ai folosit si aici. simplu, adevarat si direct! si la sfarsit spune-i ca intelegi ca ii este greu sa se ataseze de cineva atat de repede si ca tu vei astepta... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #23 2009-11-04 21:19:03
Re: Indragostita peste cap :-<nu te atrag angel, dar dupa ce esti gata atrasa cred ca ti-ar placea sa iti arate ca ii pasa de tine si esti importanta Offline #24 2009-11-04 21:19:39
Re: Indragostita peste cap :-<OFF:Wild, de cand ma chinui sa te intreb: cum e sa ai o vila cu 4 gradini? In America, in sfarsit! Offline Publicitateloading...
#25 2009-11-04 21:33:08
Re: Indragostita peste cap :-<Nu stiu ce sa zic. Probabil ii place de tine, de fapt sigur ii place, dar poate vrea doar sa se joace. (Pe mine la asta m-a trimis cu gandul faza ca nu i-ai rasp. la tel. cand dormeai). Mai ales daca a iesit dintr-o relatie in care a suferit. Ai grija sa nu fi tu de data asta cea care va suferii... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #26 2009-11-04 21:35:37
Re: Indragostita peste cap :-<nici acum??? Offline #27 2009-11-04 21:36:22
Re: Indragostita peste cap :-<Succes kemikal, eu din cate inteleg de placut ii place de tine. Si prietenul meu e leu (sincer, nu stiu cat de mult conteaza asta), suntem intr-o relatie serioasa si de lunga durata. Pot sa imi imaginez ca daca ne-am desparti ar suferi foarte mult si i-ar fi greu sa treaca la ceva serios in scurt timp. S-ar intoarce la aventuri neserioase si multa aroganta. In tine vede o potentiala relatie serioasa si probabil deaia fuge de tine. Ceea ce nu e chiar asa rau, ar fi putut foarte bine sa se foloseasca de tine si dupaia sa te lase. Dar nu o face pentru ca tine la tine, e clar. Deci incearca sa privesti pozitiv lucrurile. Ce trebuie tu sa faci acum este sa fi naturala, deja esti in mintea lui, sa nu-l presezi dar sa fii prietenoasa. Povestiti cat mai mult despre chestii care nu au legatura cu relatii si asa. Daca reusesti sa petreci din nou timp cu el si devine mai cald adopta urmatoarea atitudine: cand nu esti cu el nu il cauta/presa prea mult. Dar atunci cand esti cu el fii cea mai dragastoasa, sincera, iti pasa de el, arata-i ca e special (doar e leu) etc. Pentru momente dinastea sa te caute si in rest ocupa-te de alte probleme din viata ta, relaxata. In timp, s-ar putea sa inceapa sa accepte ideea ca poate avea o noua relatie. Offline #28 2009-11-04 21:39:52
Re: Indragostita peste cap :-<
eu nu as incerca asta cu nici un barbat daca vrei sa-ti pastrezi sanatatea mintala intacta Offline #29 2009-11-04 21:45:44
Re: Indragostita peste cap :-<Nu zic sa incerce sa ghiceasca ce gandeste, pentru ca nu ar avea cum. Dar ar putea sa ii puna intrebari sa vada cum si ce raspunde, sau sa vada cand e mai interesat de ea, cand il cauta mai des, sau cand il lasa sa astepte. Sa il faca sa vb. despre sentimentele lui, baietii nu prea vb despre asta, si cand o fac intre ei si persoana respectiva se creeaza o legatura de incredere, emotionala. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #30 2009-11-04 21:50:17
Pai tocmai.. nu s-a folosit de tine, daca se folosea atunci te vrajea, ieseati, sex si abia dupa toate astea te-ar fi ignorat si ar fi fost gata pentru el. Dar nu s-a dus pana la capat ceea ce mie imi spune ca tine la tine si ii e teama ca daca va continua atunci va ajunge din nou la ceva serios, sentimente, suferit. Si sigur se fereste de chestia asta. Offline #31 2009-11-04 22:01:17
girl tu esti moarta dupa tip...nu inteleg ce e in capul lui...oare stie ca un forum intreb asteapta un rasp din partea lui Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-11-04 22:01:29) Offline #32 2009-11-04 22:07:27Re: Indragostita peste cap :-<Auzi, dar tu i-ai dat un mesaj inocent? Ca daca el nu are status busy poti sa il iei cu auzi, vezi ca eu cred ca nu mai ai baterie la tel poarte pierzi mesaje importante. Nu tsiu, nu vreau sa te invat la prostii, doar ca eu nu sunt adepta asteptarii si ascunsului dupa deget. Offline #33 2009-11-04 22:11:24
auzi...dar ia posteaza tu aici mesajul ala Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-11-04 22:18:42) Offline #34 2009-11-04 22:30:25
ma enerveaza ca nu rasp baiatu...eu cred ca nu l-a vazut ca doar nu era asa rau sa nu zik nimik Offline #35 2009-11-04 22:32:45
Re: Indragostita peste cap :-<Luati-o pur si simplu de la capat, nu te mai gandi la mesaje la atatea amanunte ca te consumi.. asteapta si tu 2-3 zile sa se linisteasca si dupaia invita-l la un suc/cafea/whatever asa simplu si casual. Sau.. lasa-l pana la sfarsitul saptamanii in pace si baga-te la un dans cu el la party, asa.. out of nowhere.. just dancing & feeling good & no thinking Offline #36 2009-11-04 22:35:18
un dans...sa moara dupa tine...te imbraci frumos te faci barbie si innebuneste-l fa-l sa vina el la tine Offline #37 2009-11-04 23:21:54
Re: Indragostita peste cap :-<Prea mult te gandesti la toate... E clar ca nu poti rationa cu el, are problemele lui. Ramane doar sa lasi chimia sa-si faca rolul. Petrecerea aia e o ocazie foarte buna, nu o rata. Pregateste-te, ia pe cineva cu tine, du-te cu scopul sa te simti bine. Si cand ajungi acolo lasa-te dusa de val. Un dans nu se face gandindu-te la pasi ci gandindu-te la ce simti (fizic ). Un pic de tupeu si senzualitate.. incepe tu jocul seductiei in locul lui si sa speram ca el il va continua. Dar pana atunci lasa-l in pace, nu te apuca sa il intrebi cand merge sau sa-i spui ca vei fi acolo etc. Si relaxeaza-te, bea un pahar (nu mai mult) de ceva care iti cade tie bine (cu alcool) acolo, joaca-te. Offline #38 2009-11-04 23:23:38
Re: Indragostita peste cap :-<Kazbicca tu ce'ai mai facut cu al tau? I'ai spus ca stii de faza cu sexu' ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|